B.T. - Belastende Tidsrøver

B.T. - Belastende Tidsrøver

Kan man gøre oprør mod fordummende journalistik?

Hvornår kan man tale om, at medierne spiller fallit i forhold til at bringe nyheder og relevant information? Er mængden af ligegyldige og substansløse artikler steget markant det sidste år, eller er vi her på redaktionen bare ved at være nogle gamle røvhuller?

Hvis man fornedrer sig til, at kaste et blik på B.T. eller E.B. (begge er lige fordærvede), så er der næsten ingen grænser for, hvad der ifølge deres journalister, har værdi for læserne. Udover tonsvis af click-bait (artikler hvor overskriften blot har til formål at få dig til at klikke ind på siden for, at deres reklamer kan snurre og tjene penge ind til bladhuset, velvidende at overskriften overhovedet ikke matcher eller står mål med resten af indholdet), reklamer i mængder der gør det svært for bare sidste års iPad model at trække lortet ned, så skal vi også trækkes med tidsrøveri af værste skuffe.

Vi bliver lidt ærgelige. Ja, skuffede faktisk. Egentlig ikke over de tåbelig online aviser, men over at vi ikke er i stand til at modstå fristelsen til, at klikke på ting vi udmærket godt ved ikke er relevant på nogen som helst måde. Vi kan ikke lade være… Vi SKAL klikke! SATANS!

B.T. og E.B. ved det og lukrerer sindsygt på det faktum, at mennesker er nysgerrige af natur. De ved, at de kan presse flere reklamekroner ud af dig fordi, du bare MÅ se hvordan drengen fra Kinder Mælkesnitte reklamen ser ud i dag. FUCK hvor er vi som læsere klamme!

Som intelligente væsner bør vi sende en KLAR besked til udbyderne af den slags ”nyheder”, at vi KRÆVER mere substans! Den 100% sikre måde at gøre det på er også den nemmeste (måske)…Når du ser noget så tåbeligt og ligegyldigt som…SÅ LAD VÆRE MED AT KLIKKE PÅ DET!


Vi garanterer, at du sover ikke bedre ved at have læst den artikel. Du er ikke bedre i stand til at håndtere hverdagen. Du har ikke tillært dig fif og tricks. Dine børn elsker dig ikke mere af det. Du kan ikke bidrage til nogen som helst samtale med informationen fra denne artikel. Det eneste du er blevet, er tidsrøvet! Belastende Tidsrøvet. Du er blevet BT’et…

Alt det her ved du jo godt, og alligevel bliver der klikket på de tåbelige links.

 


Er det muligt at stå sammen og ignorere de artikler, så vi kan få redaktørerne til at indse, at det bare ikke er godt nok?

 


Tro os…De nyhedsbureauer har ikke til opgave at gøre artiklerne spændende for dig. Når der står, “Halvdelen af alle parhold oplever dette…” eller “Hun troede det var en tampon, men se hvad hun fandt…” så er det ikke fordi de har en “cliff hanger” i ærmet du bare SKAL læse…Du går ikke glip af noget revolutionerende. Nej tværtimod, det er fordi deres latterlige artikel ikke er spændende nok til, at et intelligent menneske ville læse den uden at bliver narret til det.

Stop nu med at klikke på det! Lad være med at ødelægge det for os andre…Hold nu op! Stop stop stop! Du kan godt…Kom nu…

Hvis du klikker…Så skam dig!

Lad os nu sammen forlange noget mere. Lad os forvente mere og bedre. Selv mere seriøse formidlere falder af på den. Lad os sende et budskab; Vi vil ikke klikke på jeres lort!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *