Hyp lille Lotte?

Hyp lille Lotte?

Vorherre til (kæp)hest!


Den Olympiske komité må sadle om…


Her i løbet af de seneste 10 år, med curling forældre og en kultur hvor man bare ikke må fejle, har samfundet gjort utallige, store og utilgivelige krumspring for at sikre, at ingen er tabt, glemt eller befinder sig i en situation hvor man af mangel på økonomi, tid eller talent ikke kan være med. Derfor, mine damer og herrer, er der nu ikke længere nogen begrænsninger for, hvor tåbelig en “sportsgren” kan være. Faktisk har man fuldstændig slået bunden ud af sports-tønden og bare sluppet tøjlerne. Hobby-heste!

Hvad helvede sker der? Ridning uden hest? Et tøjdyr fastgjort til et kosteskaft og så er der sport? Hvis der nogensinde var et paradigme skifte, så var det da omkring årtusinde skiftet hvor en stor klynge af forældre pludselig måtte sande, at… “Det der computer-spil-tingen er bare underligt, hvad fanden laver min unge med snuden i skærmen hele tiden?” – De ser nu verdens formegentlig hurtigst voksende plante i form af en sport og økonomi gro ud af den meget utænkelige potte med muld. Så ja, underlige ting sker! E-sport er nu blevet slået med flere mulehår! Den nok mest vanvittige sportsgren, i rækken af tåbelige sportsgrene, har nu set dagens lys… Kæphest!

Nu må vi her her på bloggen sgu’ lige hive i tøjlen og sige WTF?! Det der er jo ikke i nærheden af noget som helst der giver mening! Små tøsebørn, en kæp og en heste-lignende bamse. Det lyder som ingredienserne for Josef Fritzl på en almindelig hverdagsaften (undskyld Natascha K!).

Fair skal være fair. Som sagt er det ikke den eneste totalt tåbelige sportsgren derude, og bare for at de små bamse-krammende hoppe-tøser ikke skal føle sig helt forulempet uden andre lider samme skæbne, så lad os lige smide et par andre tossede sportsgrene ud til jer: Volleyball med fødderne – Ja man må kun bruge fødderne! Unicycle Polo – Fordi almindelig polo er for bøsserøve, skal man nu kunne køre på ét hjul og tæve modstanderne med en plastik stav for at vinde. Ben-Fritte-konkurrence – Du binder lige bukserne stramt til anklerne, smider en fritte ned og prøver at bevare fatningen mens den kradser og graver sig vej op af dit lår og skridt, og finder frihed når den igen kan trække vejret frit over din livrem.
Så ja! Der ER virkelig tåbelige sportsgrene derude. Alle har dog noget til fælles… De kræver en hvis form for færdighed (selvom lemfældig omgang med sit…Ja…Lem…Nok måske i virkeligheden ikke kræver den store færdighed. Bare se på Paradise Hotel amøberne der uden omtanke kaster deres ædle dele rundt på kameraet… Nå, men Kæp-heste-hop kræver bare, at man har en halv time til overs i SFO’ens håndarbejdstime, så man kan kaste en “pony” sammen. Har man lige lidt halm, filt og en rundstok, så har man en konkurrence dygtig alvs-krikke (vi håber ikke der kommer føl!). Selve disciplinen kræver at man kan bevæge sig fremad i nogenlunde fornuftigt tempo, hoppe over hvad der svarer til en gennemsnitlig kantsten og at man derudover kan…Øh…Jo jo…Der er mere! Bare vent! Man skal også kunne…Øh…Det er svært at finde på mere… Man skal ikke kunne en skid! Bare for at understrege det fuldstændig tåbelig og absurde i hele det her, napper vi da lige et par andre eksempler på, hvordan man kan tage noget der fungerer (i dette tilfælde sport) og smadre det i et forsøg på, at imødekomme alle således, at ingen står tilbage og føler sig fuldstændig talentløse, på trods af, at det er de!!!

Der er vel ikke ret meget at sige? Måske har de ret de glade finske piger. Om få år er der alligevel ingen dyr tilbage, så vi kan ligeså godt vænne os til, at ridning, cirkus, fiskeri, jagt, husdyr og sport kommer til at ændre sig markant. Fuck det! Er der flere hestebøffer på grillen?

P.S. Bare hvis du ikke vidste det, er der en næsten ligeså fjollet disciplin. En kombination af springridning hvor man benytter samme type forhindringer og der skal springes samt kæphestehop hvor man også benytter samme type forhindringer og der skal springes. I modsætning til kæphestehop er det her i det mindste er det et dyr der springer…Ikke en teenager…Og fordi det er stort set lige tåbeligt, måtte det lige med…Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *