Roterende fis i pave-hatten

Roterende fis i pave-hatten
Så svinger Pave Frans lige scepteret og brækker sig i en stor fed hellig stråle ud over alt fra Jøder til frivillige nødhjælpsmedarbejdere, jordejere, sydgræske øboere, dørklokke-stemmende optimister og en bred vifte af andre individer. Dette fordi en jordnær fætter Frans håber, at give alle os blinde, udeforstående og følelseskolde egoister der ikke p.t. flygter fra noget, en røffel og en brat opvågning så vi lige forstår situationens alvor;

Flere flygtningelejre rundt om i Europa minder om nazisternes koncentrationslejre fra Anden Verdenskrig.
Pave Frans

Guds udsending på Jorden, Himlen A/S - 23. april 2017


Her må vi bare sige… WTF!? Gu’ gør de da ej! Hvilken planet har du levet på Fætter Frans? Faldt hatten lige ned i øjnene da du stak forbi Lesbos og lige tjekkede toiletforholdene ud? Hvad er det dog for en bespottende udtalelse, og så fra en mand hvor man nok godt med rette kan forvente en lille smule mere. Husk nu lige på, at på Frans’ visitkort står der ”Guds udsending på jord” som titel. Det er altså Frans der taler på guds vegne da han lige i øjeblikket har mega travlt med noget andet. Vi mener bare, at når man taler på guds vegne, så må man sgu’ godt lige fakta-tjekke lidt først.


Skiltet ved indgangen til flytningelejren på Lesbos


Indkvartering i flytningelejren på Lesbos


Forplejning i flytningelejren på Lesbos


Registrering til flytningelejren på Lesbos


Legepladsen i flygtningelejren på Lesbos


Død og begravet i flytningelejren på LesbosSkiltet ved indgangen til KZ-lejren i Auschwitz


Indkvartering i KZ-lejr


Forplejning i KZ-lejr


Registrering til badepolet i KZ-lejr


Legepladsen i KZ-lejr


Død og begravet i KZ-lejrHelt ærligt gamle mand med stor hvid hat – WTF?!

Enig, der kan gøres mere i de flygtningelejre der er rundt omkring. Enig, det er ikke gode forhold de lever under. Det er her også vigtigt at understrege, at vi på alle måder anerkender nødvendigheden af, at tage situationen i dagens globale flygtninge-billede alvorligt.

Desværre bliver vi også nød til, når Guds udsending på Jorden udtaler sig så skødeløst og tåbeligt, med fede lighedstegn at vise, at de to ting PÅ INGEN MÅDE kan sammenlignes – WTF Pave Frans… Du skylder alle datidens KZ fanger en gigantisk undskyldning. Jeg tror også lige du kommer til at sende et par pakker Pågens Gifler til nutidens flygtninge for, at tvinge os til at tale deres situation ned for, at vise hvor skævt din hat sidder.

Med det sagt, ved vi da godt, at vi har fundet nogle relativt fine billeder fra Lesbos og at vi sagtens kunne ha’ fundet LANGT værre ting at smide op – det samme går så for KZ-lejrene. Mon ikke det går sådan nogenlunde lige op?

P.S. Undskyld til alle flygtninge for ufrivilligt, at blive draget ind i dette indslag – Det har i sgu’ ikke fortjent.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *