Må man godt mobbe?

Må man godt mobbe?

“Vi har indgået en aftale”

Sådan lyder det gang på gang, når danske politikere stikker hovederne frem og ligner blomster på stilke bagved ministeren, der stolt og helt tilfældigt møder “verdenspressen” udenfor glasdørene. Alle er enige om rækkefølgen. Ministeren forrest, dernæst de ordførere man har indgået aftalen med. Ingen mokker, skubber eller stiller sig frem på en “se-mig-agtig” måde. Man har jo i fællesskab taget ansvar og indgået en aftale.
...Og så er der Trump…


Manden har bibragt en hel anden måde at se politikere på. Det er ikke passende på en blog som denne, at sige at der ikke er ord for den opførsel manden udviste under det netop afholdte G7 topmøde. For så ville indlægget stoppe her. Det er naturligvis en fuldstændig absurd situation, der udspiller sig på det korte videoklip fra mødet. Magen til barnagtig opførsel skal man åbenbart ikke længere lede særlig længe efter – man skal bare holde øje med tossen i det hvide hus.

 


Hvis nu manden havde grinet smørret og kort nikket til ham, han skubber væk, havde modtagelsen af klippet haft en hel anden vinkel – det kræver dog en lille smule finesse, og han har simpelthen ikke talent for den slags…


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *