Politisk manipulation

Politisk manipulation

Hvad fanden sker der?

Demokratiet er under angreb!

Lad os lige slå fast med det samme, de gør det nok alle sammen. Dette er ikke et forsvar for Liberal Alliance eller højrefløjen der vræler fordi venstrefløjen driller. Det her er et bekymret ”WTF!?” fra os her på redaktionen der oprigtigt finder den slags manipulation med vores folkevalgte politikeres budskaber direkte skadeligt for oplysningen af borgere og skæmmende for den generelle kommunikationen.

Hvad fanden sker der? Ja! Vi er sure! Vi undrer os ikke bare, det her hæver faktisk vores puls med op til flere point!

Se lige her:Det kan ikke være rigtigt, specielt når man tager i betragtning, hvor svært det i forvejen er, at navigere i den politiske labyrint af udtalelser, meninger, holdninger, ideer, forslag, afvisninger m.v., alle gengivet i diverse politisk farvede medier med egen dagsorden, at vi så ovenikøbet også skal forsøge at sortere i hvad der er den faktiske ordlyd og hvad der er redigeret for egen vindings og modstanders tabs skyld. Det er en ussel måde at fordreje andres budskaber for at fremhæve sit eget. Fair at være uenig. Slet ikke fair at benytte den slags metoder.

Det er direkte skadeligt for vores demokrati, at vi nu ikke engang kan stole på politikernes udtalelser. – Ja sgu’! Vi kan da godt selv se og høre det er en tåbelig udtalelse for, ”Hvornår har vi nogensinde kunne det?!” – enig! MEN…Der er STOR forskel på, at en politiker udtaler sig om noget og så gør noget andet, og på at en politiker udtaler sig om noget og så bliver redigeret af oppositionen til at sige noget helt andet eller fordrejet. De Christiansborg tosser kan ganske udmærket fordreje tingene selv, uden hjælp!Hvis Fru Hårknold i forvejen var lidt usikker på hvor krydset skal sættes fordi man som 60 årig ikke helt kan gennemskue alle budskaberne, eller hvis Maximillion på 19 tror på alt hvad de sociale medier forkynder, må vi som borgere i Danmark i det mindste KRÆVE, at de sætter deres kryds ud fra en række velfunderede overvejelser baseret på så mange rigtige oplysninger som muligt.

Det KAN ikke være rigtigt, at de først skal famle sig vej gennem et røgslør lagt ud af højtbetalte spindoktorer og ikke kan stole bare nogenlunde på, at det der bliver sagt rent faktisk er blevet sagt og afsendt i den kontekst, uden at ord er fjernet her og der, sætninger og meninger ryddet af vejen, så vedkommende fremstår som noget helt andet i den givne sag.

Som en demokratisk nation bør det stoppes med det samme, og det parti der står bag bør få en syngende lussing et bødeforlæg og samfundstjeneste i form af 200 timer på skolebænken i fagene, moral, etik og etikette.

Det er sgu’ en klam måde at føre politik på.

Seriøs politik? WTF!?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *