POKÉMONEY GO

POKÉMONEY GO

Forsøger PokémonGo at snyde børnene?

(Eller kan de bare ikke regne?)


Min lille datter elsker Pokémons. Hun elsker at jage dem, samle på dem, købe kort i poser og æsker, sætte dem i samlemapper, bytte med venner osv. Hun er bidt af en gal Pokémon! Hun kan så flere forskellige obskure navne på de små digitale banditter end hun har spist pastaskruer – og hun ELSKER pastaskruer! Det er en helt vanvittig trend, og hun har taget den og de digitale kæledyr til sig, som var de det bedste i verden. Super!

I SFO’en har man indført en ugentlig Pokémon dag hvor dem der har lyst går på jagt. Det er naturligvis blot en undskyldning fra de mandlige ledere for, at pleje deres egen hobby under påskud af, at det jo er “for ungernes skyld”. – Fair skal være fair, det er et kanon initiativ, ungerne får gået en del kilometer mens de hygger sig. Godt tænkt!

Nu er det sådan, at vores lille familie bor i det nogen nok vil betegne som en “Pokémonsk udørken”. Det betyder, at de “Pokéstops” man skal bruge for at få de digitale kugler der kan fange Pokémons, ikke eksisterer lige i nærmeste område. Man har til gengæld fra producentens side, været smart nok til, at placere så rigeligt af de små digitale kræ til, at min datter løber tør for Pokeballs. Så må man jo købe…

Her kommer så pointen med indlægget. Går man ind og vil købe Pokéballs, så må enhver med 4. klasses matematiske evner lige stoppe op, blinke et par gange og regne efter bare for at være sikker. De med en HH kan så lige tage en mental tur tilbage til  salg & service timerne og genkalde hvordan det er med det der underlige begreb, “Mængderabat”. Folk med almindelig sund fornuft kan så gøre det samme.

Se lige priserne fra Pokémon Go shoppen og se om du spotter hvor den asiastiske købmand fik den stegte hund galt i halsen…Så bare lige for, at vi alle sammen er enige..


ASIAN FISH MARKET POKÉMON PRICING TABLE

 500 POKÉCOINS

DKK45,00
  • Pris pr. Pokécoin = 0,081

1200 POKÉCOINS

DKK89,00
  • Pris pr. Pokécoin = 0,074

2500 POKÉCOINS

DKK169,00
  • Pris pr. Pokécoin = 0,068

5200 POKÉCOINS

DKK339,00
  • Pris pr. Pokécoin = 0,065

14.500 POKÉCOINS

DKK899,00
  • Pris pr. Pokécoin = 0,062

Med andre ord, hvis min lille datter selv sidder og køber coins og kun tænker, “Mere er jo altid billigere”, bliver hun snydt som tager man slik fra børn (ja…Candy! – Inside Pokémon joke…). Vi kan så godt være enige om, at min 8 årige datter bare skal holde snitterne væk fra købe knappen, men alligevel.

Hvis en uopmærksom voksen tænker det samme bliver han/hun snydt.

Måske betaler man det ekstra for ikke, at skulle betale 145 gange 5 kroner og dermed gennemføre et latterligt antal transaktioner.

Eller…Måske…Bare måske, har Pokémon butikken tænkt, “Hey…Vores kunder skal ikke betale mere bare fordi de er nærig og ikke ønsker det bedste for deres børn. Men det er nok ikke tilfældet.

WTF?! Den stereotype asiatiske købmand der altid gør en god handel er fuldstændig pillet fra hinanden.

P.S. Vi kan godt lide asiater! Vi har ikke opfundet stereotypen!! 🙂

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *